Despre noi

Avocații noști se disting printr-o experiență de peste 40 de ani în profesia de avocat, cunoașterea în profunzime a aspectelor teoretice și practice ale profesiei de avocat fiind dublată de cariera didactică universitară pe specializarea dreptului civil, a protecției drepturilor omului și a dreptului internațional privat.
Echipa noastră se remarcă prin seriozitate și dedicare, reuşind să îmbine perfect experiența cu dinamismul si energia tinerilor colaboratori.

Disponibilitatea față de client și implicarea noastră activă în soluţionarea litigiilor, capacitatea de a găsi strategii și soluții inovatoare la cele mai complexe probleme de drept, se materializează în soluționarea favorabilă și rapidă a litigiilor clienților noștri.

Activitatea noastră cuprinde servicii de reprezentare și asistență juridică în fața tuturor organelor de jurisdicție, din țară și din străinătate, indiferent de grad, consultanță juridică și mediere.

Echipa

avocat oprea sergiu

Av. dr. Dan – Sergiu Oprea a absolvit Facultatea de drept din cadrul Universității Babeș Bolyai din Cluj în anul 1974, deținând calitatea de avocat de la absolvirea universității și până în prezent. În perioada 1997-2001 a exercitat mandatul de Decan al Baroului Braşov. Din anul 1997 este lector universitar în cadrul Universităţii „George Bariţiu” din Braşov, predând materiile: Dreptul familiei, Protecţia internaţională a drepturilor omului şi Drept internaţional privat. În anul 2004 a fost distins cu Medalia „Meritul pentru Învățământ”. Din anul 2004 este lector în cadrul Institutului Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților, predând avocaților stagiari cursuri de Organizarea şi exercitarea profesiei de avocat şi Drept european al drepturilor omului.

În anul 2008 a obținut titlul de Doctor în drept la Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu. A urmat cursuri de specializare în domeniul drepturilor omului în Strasbourg – Franţa, Birmingham – Marea Britanie Moscova – Rusia și Quebec – Canada

Avocat Cezara – Ioana Oprea
avocat-cezara-oprea
Avocat Alexandra Târnovan
avocat-brasov

 

Știri și evenimente: